Transport, prevoz robe i selidbe

Vršimo i kombi prevoz tereta tj. transport robe, stvari, opreme, selidbe… Nudimo kvalitetnu uslugu prevoza kombijem kako na teritoriji Novog Sada, Beograda, i cele Srbije tako i u inostranstvu po vrlo povoljnim cenama. Rezultat visegodisnjeg rada u oblasti kombi prevoza jeste profesionalnost, pouzdanost, postovanje dogovorenih rokova i Vaseg vremena. Nasa kombi vozila su pouzdana i redovno odrzavana sto garantuje sigurnost Vase robe i stvari koje ste poverili nama na prevoz kombijem. Prilikom utovara brinemo da Vase stvari budu obezbedjene tako da tokom prevoza kombijem budu bezbedne i sigurne. Takođe vršimo i organizaciju kombi selidbi za sva fizička i pravna lica.

Tokom godina rada Big Bad ostvaruje uspešnu saradnju u domenu uslužne dostave i transporta robe sa nekim od najvećih Home-Centar kompanijama kod nas kao što su MERKUR i Mr.BRICOLAGE kao i za razne druge domace firme.

Dugi niz iskustva naših vozača čini to da de će vam sa sigurnošću dopremiti vašu robu na bilo koju potrebnu destinaciju, kao i dobro poznavanje lokacija maloprodajnih i veleprodajnih objekata do kojih se lako stiže sva vaša roba uz naš kombi prevoz.

Kombi vozila i prednosti

Kako bi garantovali najkraće rokove isporuke, Big Bad transport robe vrši 00 – 24 radnim danima i vikendom.

Posedujemo kombi vozila od 1,5 tone nosivosti, marke Fiat Ducato, Iveco Daily, Peugeot Boxer. Zapreminski prostor je 15 metara kubnih.Dimenzije tovarnog prostora su 4,20 m x 1,90 m x 1,80 m. Vršimo i usluge kombi prevoza duže robe nego što su dimenzije tovarnog prostora, što znači svih vrsta aluminijumskih profila i cevastih profila do 6 metara. Takođe bez problema organizujemo prevoz paletizovane i kabaste robe koja se tovari pojedinačno.

Pored osnovne usluge prevoza robe kombijem, u zavisnosti od dogovora, za vas vršimo i preuzimanje robe na dogovorenoj adresi, pripremu i pakovanje robe, utovar i istovar, kao i isporuku robe na dogovorenoj lokaciji. Prednosti prevoza robe kombijem u Novom Sad i Beogradu su zbog zabrane saobraćaja za kamionski prevoz u centru grada, mogućnost lakšeg parkiranja do lokacije, probijanje kroz saobraćajne gužve, uske i jednosmerne ulice.

Transport robe kombijem je trenutno najtraženiji vid transporta za manje pošiljke na kraćim relacijama. Razlozi za to su mnogobrojni, a jedan od glavnih je ušteda novca i vremena prilikom organizacije transporta kombijem.

Mini Galerija